Glasatelier In Verbinding

Producten

Workshops

Web-winkel

Over mij

Fotogalerij

Blog

Gastenboek

Contact

links
Veronique Heijs
Workshops

"Kom, laat me je helpen met jouw verdriet. In verbinding met mij en met je diepste zelf maken je handen

een tastbare herinnering voor verdriet en pijn, met ook een twinkeling van vreugde en geluk

om wie jouw dierbare was."

Yvégé

 


Workshop: Het maken van een tastbare herinnering.

Als verloskundige heb ik ouders begeleid die afscheid hebben moeten nemen van hun baby. Om welke reden dan ook. Van een verlies vroeg in de zwangerschap tot na een geboorte na 9 maanden. Soms ook later. Ouders krijgen indien mogelijk een plukje haar, foto's en afdrukjes van voetjes en handjes mee. Hele bijzondere herinneringen om te koesteren. Door de  emotionele zwaarte zijn dit vaak geen herinneringen die je ergens voor het oog neerlegt.
 
Tijdens mijn workshop maak ik samen met jou een persoonlijke glasmobiel  ter herinnering aan jouw zwangerschap en aan jouw/jullie kind. Op een persoonlijke manier kijken we samen naar welke kleuren glas we gaan verwerken in de mobiel: eventueel welke bedeltjes (engeltjes, vogeltjes, hartjes) je aanspreken en die je in de mobiel kunt verwerken. Als je het fijn vindt, verwerken we de naam van je kindje in de mobiel. Zo kunnen we bijvoorbeeld een naam graveren in een hartje of in een stukje glas.
Deze mobiel neem je mee naar huis en hang je op een plekje wat goed voor jou voelt. Dat kan zowel binnen als buiten. Een aandenken in kleur en licht.


Iedereen krijgt vroeg of laat in zijn of haar leven te maken met verlies en rouwverwerking. Als je een dierbaar persoon bent verloren en je zou graag ter nagedachtenis een glasmobiel willen maken, dan ben je meer dan welkom!

Voor het maken van een afspraak mail naar: info@glasatelier-in-verbinding.nl
 


Praktische informatie :

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Olst. (tussen Deventer en Zwolle).  Ik werk in deze persoonlijke workshop exclusief met jou. Je hebt keuze uit 3 soorten mobielen: een enkelvoudige glashanger, een standaard ontwerp of een grotere mobiel met strengen van glaskralen en windcarillon buisjes/ontwerp naar eigen invulling.

Introductie prijzen workshop: incl koffie/thee met iets lekkers:

Enkelvoudige glashanger. Duur ca 2 uur . Kosten  €  85.00
Glasmobiel.                       Duur ca 3 uur. Kosten  €  120.00

Het prijskaartje mag niet een belemmering zijn om deze workshop te kunnen volgen. Is dat wel het geval, dan wil ik je vragen om contact met mij op te nemen.
 

 Glasatelier In VerbindingProductenWorkshopsWeb-winkelOver mijFotogalerijBlogGastenboekContactlinks
Unieke glasmobielen en workshops