Glasatelier In Verbinding

Producten

Workshops

Web-winkel

Over mij

Fotogalerij

Blog

Gastenboek

Contact

links
Veronique Heijs
Producten

 

 

Glasmobiel

Een mobiel van glas is een bijzonder cadeau om te geven. Voor bijvoorbeeld een geboorte, een bruiloft, een afscheid en een verjaardag. Maar het is ook een bijzonder moederdag kado.

Er zijn vele combinaties van kleuren mogelijk, waarbij elke glasmobiel uniek is.  Ook de vorm van het glas is elke keer anders. Soms recht, soms kartelig. Zo gaat het ook in het leven. Soms is het licht, soms is het donker, soms zitten er aan het leven scherpe randjes en soms verloopt het “nice and easy”.


Ik maak mobielen voor elke portemonnee: van een enkelvoudige glashanger tot een op maat gemaakte mobiel. In de web-winkel zijn de glasmobielen te bestellen. Wil je een glashanger op maat? Mail je voorkeuren, je wensen en vertel iets over de persoon voor wie de glashanger of glasmobiel bestemd is. Ik maak dan voor jou een unieke, persoonlijke glasmobiel.


 Bij elke mobiel krijg je een brief waarin ik de symboliek van de toegepaste kleuren en vormen utileg.Glasatelier In VerbindingProductenWorkshopsWeb-winkelOver mijFotogalerijBlogGastenboekContactlinks
Unieke glasmobielen en workshops